Evliyaoğlu Beton 3. Santralini Gaziemir'de Kuruyor

Evliyaoğlu Beton 3. Santralini Gaziemir'de Kuruyor

İzmir'in Tire ve Torbalı ilçesinde 2 beton tesisi bulunan Evliyaoğlu, günlük 160 metreküp kapasiteli 3'üncü hazır beton santralini Gaziemir Atıfbey mahallesinde kuracak. Projenin ÇED raporu onaylandı.

A+A-

Gaziemir'in Atıfbey mahallesinde 3.901 metrekare arazi üzerine kuralacak olan beton santrali saatte 160 metreküp hazır beton üretim kapasitesine sahip olacak. Evliyaoğlu Gaziemir hazır beton santrali projesinin ÇED başvurusu Çevre Şehircilik İzmir İl Müdürlüğü tarafından onaylandı. 

Yılda 300 gün, günde 8 saat üretim yapacak tesiste 30 kişi istihdam edilecek. Yılda yaklaşık 384 bin metreküp üretim yapılacak. 

Kullanılacak olan 3.901 metrekarelik faaliyet alanının; 500 metrekaresi hammadde stok alanı, 500 metrekaresi beton santrali (bunker grubu, konveyör bantlar, santral, kumanda paneli, geri dönüşüm havuzu), 400 metrekaresi makine parkı, 150 metrekaresi idari bina, sosyal tesis, laboratuar, yemekhane olarak kullanılacak. Geriye kalan kısmı ise tesis içi yollar ve açık alan olarak kullanılacak

Tesisin proje değeri 980 bin TL olarak açıklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum