Eston Şehir Koru Taksitleri 5 bin 500 Liradan Başlıyor

Eston Şehir Koru Taksitleri 5 bin 500 Liradan Başlıyor

Polatyol tarafından İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen bin 90 konutluk Eston Şehir taksitleri 5 bin 500 liradan başlıyor.

A+A-

Dünyanın en büyük 250 müteahhidi arasında yer alan Polatyol’un yeni gayrimenkul geliştirme projesi Eston Şehir Koru projesinde, ağırlıklı olarak Villa, Katlı Villa, 5 katlı Koru Konakları ve 7-8 katlı Koru Evleri’yle toplam 1090 konut ve 31 ticari birim inşa edilecek. 2019’un ikinci yarısında tamamlanması planlanan proje 2+1’den başlayarak 5,5+1’e kadar uzanan geniş bir yelpazede konut tipleri 5 bin 500 TL’den başlayan metrekare fiyatıyla satışa sunuldu. Eston Şehir Koru, nefes aldıran meydanları, koruları, açık hava sineması, amfi tiyatrosu, meyve bahçeleri, göleti ve özel evcil hayvan parkı gibi imkanlar sunuluyor.

215 dönüm alan üzerine kurulu, 25 dönümü yeşil korulara, parklara ve sosyal tesislere ayrılmış. 4 bin kişinin yaşayacağı bir kasaba olarak planlanan Eston Şehir Koru Bahçeşehir’de TEM’e yakın çok özel konumuyla dikkat çekiyor. 3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü şehre bağlayan yollar ulaşım kolaylığı sağlıyor


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.