Eston Koru Şehir'de Yüzde 20+5 İndirim

Eston Koru Şehir'de Yüzde 20+5 İndirim

GYODER, İNDER ve KONUTDER’in güç birliği yaparak başlattığı kampanyaya Polatyol da katıldı. Peşin satışlarda uygulanacak yüzde 20 indirim kampanyasında Polatyol; Eston Şehir Koru’da, sektörün belirlediği yüzde 20’ye yüzde 5 indirim daha ekledi.

A+A-

Hükümet tarafından önce tapu harçları ve KDV oranlarındaki indirim, ardından kamu bankalarında konut kredi faiz oranlarının düşürülmesine ilişkin kararların sonrasında Polatyol’un da içinde bulunduğu çok sayıda firma güçlü bir kampanya başlatma kararı aldı. Sektörün önde gelen kuruluşlarının üye olduğu GYODER, İNDER ve KONUTDER’in güç birliği yaparak başlattığı kampanyaya Polatyol da Eston Şehir Koru projesiyle katıldı. Polatyol, geçtiğimiz günlerde satışa çıkardığı Koru Daireler’de sektörün belirlediği yüzde 20 indirime, yüzde 5 indirim daha ekledi. Tüm bu desteklerle Eston Şehir Koru projesinde ev sahibi olmak çok cazip hale geldi. Koru Daireler’de 30 bin TL peşinat, 4 bin 600 TL’den başlayan taksitler ve 0.98 faizle daire almak mümkün…

Polat: “Ekonomimizin istikrarı için her zaman göreve hazırız”

Polatyol Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörüne öncülük eden bir firma olarak üzerlerine düşen tüm sorumluluğu üstlenmeye her zaman hazır olduklarını vurgulayarak, “Ekonomimizin istikrarı, milletimizin refahı için gereken her adımı bugüne kadar hiç tereddüt etmeden attık, bundan sonra da atmaya devam edeceğiz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.