Eruz Yapı'dan Urla'ya 24 Milyon TL'lik Otel Projesi

Eruz Yapı'dan Urla'ya 24 Milyon TL'lik Otel Projesi

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası’na ait Urla'daki kamp yeri arazisinde, Eruz Yapı tarafından 158 odalı Casa Marin Suits Otel projesi inşa edilecek. Proje 23 milyon 878 bin TL yatırım bedeliyle hayata geçecek.

A+A-

Eruz Yapı tarafından İzmir İli Urla İlesi Güvendik Mahallesi Ören Mevkii üzerinde toplam 13 bin 44 metrekare arsa alanı üzerine 158 oda kapasiteli Casa Marin Urla Otel projesinin gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Söz konusu proje için Urla Belediye Başkanlığı’na başvuruda bulunulmuş olup, 143
oda için yapı ruhsatları temin edilmiştir. İşletme 5 yıllık süre içerisinde büyük odaları küçülterek oda sayısını en fazla 158 olacak şekilde revize edilmesi planlanıyor.

A-B-C-D-E-F-G-H olmak üzere toplam 8 blok inşa edilecek. AF Bloklar, 1000 parsel üzerinde, G-H Bloklar ise, 2245 parsel üzerinde bulunacak. Söz konusu bloklardan A, C ve E blokların bodrum katı, zemin ve zemin üstü 2 kat ve çatı katı olacak şekilde inşa edilecek olup, diğer bloklarda bodrum katları olmayıp, zemin ve zemin üzeri 2 kat olacak şekilde inşa edilecek.

urla-otel-projesi.jpg

Proje kapsamında, 158 oda kapasiteli otel inşa edilecek olup, otel içerisinde 3 dükkan ve 2 adet restoran da yer verilecek. Projede ayrıca toplam 40 adet araç kapasiteli otopark inşa edilecek. Otel 3 yıldızlı olarak yükselecek.

İnşaat aşamasının yaklaşık 24 ay sürmesinin planlandığı projede Bakanlık izninin alınması yaklaşık 2 ay, diğer izinlerin de yaklaşık 1 ay süreceği düşünülerek, inşaat çalışmalarına en erken bu ay sonunda başlanabileceği öngörülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.