Erhan Güngör Çetmen Mobilya Pazarlama Direktörü Oldu

Erhan Güngör Çetmen Mobilya Pazarlama Direktörü Oldu

Erhan Güngör, Çetmen Mobilya Pazarlama Direktörü olarak atandı. Güngör, Türkiye mobilya pazarındaki ilk üç markadan biri olma hedefi doğrultusunda şirketin tüm pazarlama faaliyetlerinden sorumlu olacak.

A+A-

Çetmen Mobilya, yeni şirket hedefleri doğrultusunda Pazarlama ekibinin yönetimine Erhan Güngör’ü getirdi. Pazarlama Direktörü olarak yeni görevine 1 Mart tarihinde başlayan Güngör, şirketin sektördeki en güçlü ilk üç markadan biri olma hedefi doğrultusunda pek çok yeni atılımına liderlik edecek.

Çetmen Mobilya’nın gelişim ve büyüme odaklı yeni bir sürece girdiğini belirten Güngör; “Türkiye mobilya sektörünün önemli girişimcilerinden Çetmen, 1962 yılından bu yana sektörümüzün ve ülke ekonomimizin gelişimi için çalışıyor. Bugün yeni fabrika ve mağaza yatırımları ile kritik bir atılımın içerisinde olan şirketimizin güçlü pazarlama hedefleri bulunuyor. Bu dönemde önceliğimiz her zamanki gibi müşterilerimiz olacak. Müşterilerimizin satış öncesi, satış süreci (mağaza deneyimi) ve satış sonrası deneyimlerini analiz ederek onlara en iyiyi sunmaya odaklanacağız. Ayrıca büyükşehirler başta olmak üzere yeni mobilya mağazalarımız ile pek çok noktada varlığımızı güçlendireceğiz; yenilenen ürün portföyümüz ve ulaşılabilir fiyatlarla da geniş kitlelere hitap eden bir mobilya markası olmak üzere çalışmalarımızı hızlandıracağız. Bu çalışmalar neticesinde ise hedefimiz, Türkiye pazarındaki bilinirliğimizi artırmak ve mobilya denince akla gelen ilk üç markadan biri olmaktır. Bu hedefler ışığında pazarlama alanında önemli yeniliklere imza atacağımıza inancım tam” dedi.

Kariyerine 1993 yılında Karel’de başlayan Göngör, Philips ve Demirdöküm A.Ş.’de üstlendiği çeşitli görevlerle ürün yönetimi ve pazarlama alanında önemli başarılar elde etti. Çetmen Mobilya’daki yeni görevine atanmadan önce Güngör, UBM şirketinde Pazarlama Direktörü olarak görev almaktaydı.

Güngör, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmuştur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.