Emlak Konut'un 50 Projesinde Kampanya

Emlak Konut'un 50 Projesinde Kampanya

Emlak Konut GYO 2018 Bahar kampanyası başladı. Kampanya 50 projede geçerli olacak. Kampanya kapsamında borcunun tamamını veya bir kısmını ödeyene peşin indirimi sağlanıyor.

A+A-

Emlak Konut GYO 2018 Bahar Kampanyası başladı. 50 projeyi kapsayan kampanyada borcunun tamamını ya da bir kısmını ödeyen alıcılara belirli oranlarda indirim yapılıyor.

Emlak Konut peşin ödeme indirimi 2018 projeleri kapsamında olan 50 proje şöyle; 
1stanbul, Ağaoğlu My World, Ağaoğlu My World Europe, Elemdağ Emlak Konutları, Ataşehir ticari üniteler, Ayazma Emlak Konutları, Bahçekent Emlak Konutları 1, Bahçekent Emlak Konutları 2, Bahçekent Emlak Konutları 3, Burgazkent, Dream City Çerkezköy, Dumankaya Miks, Emlak Konut Başakşehir Evleri 1, 2, 3 ve 4, Emlak Konut Ispartakule Evleri, Emlak Konut Ispartakule Evleri 2, Emlak Knout Mavişehir Evleri, Emlak Konut Pelikan Sitesi, Ergene Vadisi, Etmesgut ticari üniteler, Evora İstanbul 1., 2.  Bölge, Gebze Emlak Konutları 1 ve 2, Gebze Sosyal Tesis, Kent Plus Mimarsinan, Körfezken 1 ve 2, Körfezkent 3. Ve 4.etap, Misstanbul Evleri, My Towerland, Nidakule Ataşehir, Novus Residence, Park Yaşam Mavişehir, Selimpaşa Emlak Konutları, Soyak Mavişehir, Soyak Park Aparts, Spradon Quartz, Stüdyo 24, Sultanbeyli Emlak Konutları, Şehirzar Konakları, Tuzla Emlak Konutları 1 ve 2, Unikonut, Yıldızkent 2, Yıldızkent 3…

KAMPANYA DAHİLİNDEKİ PROJELER HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

Bu 50 projeden  30 Haziran 2017 tarihinden önce konut ve ticari alan satın alan ve ödemesi Emlak Konut’a devam eden alıcılar ve geçmiş döneme ait borç ve borca ilişkin tahakkuk etmiş veya edecek olan gecikme faizi de dahil olmak üzere alıcıların yazılı talepte bulunması gerekiyor.

Emlak Konut peşin ödeme indirimi 2018 bu 50 projeyi kapsıyor. 50 projenin dışında kalan projeler Emlak Konut Bahar Kampanyasına dahil olmuyor.

Emlak Konut peşin ödeme indirimi 18 Nisan ve 31 Mayıs tarihleri arasında geçerli  olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.