Emlak Danışmanlığı Komitesinde Kırmızı Liste 1 Oyla Kazandı

Emlak Danışmanlığı Komitesinde Kırmızı Liste 1 Oyla Kazandı

İzmir Ticaret Odası seçimlerinde 67. inşaat komitesinden sonra en heyecanlı yarış 49. emlak danışmanlığı grubunda yaşandı. Ahmet Eren ve Coşkun Beşok ekibinin yarıştığı seçimi Ahmet Eren 1 oy farkla kazandı

A+A-

İnşaat Sektörü İzmir Ticaret Odası seçimlerine damga vurdu. İzmir Ticaret Odası başkan adayı Mahmut Özgener ve Ekrem Demirtaş'ın yarıştığı 67. İnşaat yapım onarım komitesinde Mahmut Özgener zaferle ayrıldı. Mahmut Özgener inşaat sektörünün diğer komitelerinde de büyük bir başarı yakaladı. Özgener'in kırmızı listesi mimarlık grubu dışındaki tüm komitelerden zaferle ayrıldı. 

Seçimin en rekabetli geçtiği komitelerden biri de 49. Emlak Danışmanlığı komitesi oldu. Bu komitede Mahmut Özgener'i destekleyen kırmızı listenin başını Emlaktaş yönetim kurulu başkanı Ahmet Eren çekti. Coşkun Beşok çekti. 

49. emlak Danışmanlığı Komitesinde Ahmet Eren, Adnan Bozbay, Neşet Birlik, Mehmet Özsarı ve Erol Ersoy'un yer aldığı listesi seçimi 123 oya kazanırken Coşkun Beşok, Birol Doğru, Gülçin Okay, Onur Karademir ve Mustafa Şimşek'in yer aldığı liste 122 oy alarak 1 oy farkla seçimi kaybetti.

İKİ LİSTE DE KAZANDIĞINI AÇIKLADI

Mavi liste, seçimde kullanılan bir pusulada çizik olduğunu iddia ederek itiraz etti. İlçe seçim kurulunun itirazı kabul ettiği ve oyların eşit olduğu, çekilen kura sonucunda mavi listenin kazandığını açıklamıştı. Ancak yapılan son açıklamaya göre kırmızı listenin 1 oy farkla meclise girdiği açıklandı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.