DYO Türk Kompizit Fuarı'nda Yeni Ürününü Tanıttı

DYO Türk Kompizit Fuarı'nda Yeni Ürününü Tanıttı

5-7 Ekim tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi ‘nde düzenlenen Türk Kompozit Fuarı’na katılan DYO yeni ürünü Dewilux markasını katıldı.

A+A-

Ham Madde Tedarikçileri, Kompozit Üreticileri, İşleme Teknolojileri Sunan Firmalar, Makine Üreticileri, Ekipman Tedarikçileri, Tüketim Malzemeleri Üreticileri, Tasarım Hizmetleri ve Simülasyon Servisleri sunan firmaların iştirak ettiği Türk Kompozit Fuarı’na DYO Dewilux markası ile katıldı.

Kompozit sanayine özgü üretim, işleme ve uygulama metodları başta olmak üzere tüm kompozit sektörünü kapsayan etkinlikleri içeren fuarı 5-7 Ekim tarihleri arasında birçok yerli ve yabancı katılımcı ziyaret etti.

İLK ÜRETİCİ DYO

Dyo Boya ve Kimya Grubu polyester sektöründe uzun bir geçmişi, tecrübesi ve güvenilirliği olan Dewilux’deki yenilikleri bu fuarda nihai tüketiciye sundu.

1964 yılında Türkiye’de ilk kez Dewilux markasıyla polyester üreten DYO, Dewilux Polyesterleri’nin üretimini, en modern şartlarda son teknoloji ile sürdürmektedir.

Fuarda C holü 25 nolu stantta yerini alan DYO katılımcılara, ziyaretçilere ve nihai tüketiciye Dewilüx ürünündeki yenilikler hakkında bilgi verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.