Dünyanın İlk Serbest Biçimli 3D Baskı Evi!

Dünyanın İlk Serbest Biçimli 3D Baskı Evi!

Dünyada ilk kez serbest biçimli olarak inşa edilecek ev Branch Technology ve WATG mimarlık imzası taşıyacak. 3D baskı ile inşa edilecek ev 1.000 metrekare büyüklükte olacak.

A+A-

Modern mimariyi, minimalist unsurları ve doğal ışığı en üst düzeye çıkaran yaşam alanlarını bir araya getiren bir ev düşünün… Daha önce 3D baskı yöntemiyle tasarlanan evleri inceledik. Bu kez farklı bir formda inşa edilen, hayallerin ötesinde bir ev var karşımızda.

İşte dünyanın ilk serbest biçimli 3D yöntemiyle yapılacak tasarım ödüllü binası…

Ev inşa sürecini daha pratik hale getirmeyi hedefleyen 3D teknolojisi, tüm dünyada ilgi odağı oldu. Branch Technology ve WATG mimarlık firması ve tarafından tasarlanan 3D baskı yöntemiyle ilk kez serbest formda geliştirilen ev, 1.000 metrekarelik bir alana sahip olacak. İçinde bir yatak odası, banyo ve oturma odası bulunuyor.

Geleneksel yapı malzemeleri ve teknolojiyi birleştiren serbest formda tasarlanan ev, doğayla insan ilişkisini artıracak özellikte.

WATG’ın serbest biçimli ev tasarımı, iki bölümden oluşuyor: İç ve dış kısım. Tüm duvarlar şeffaf ve dış duvarlar iç kısmı tamamen koruyacak şekilde tasarlanmış.

Tasarım ödüllü evin üretimine başlandığında daha düşük bütçeli ve daha hızlı konut elde edilmesi planlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.