Dünya asansör sektörü İstanbul'da buluşacak!

Dünya asansör sektörü İstanbul'da buluşacak!

16. Uluslararası Asansör İstanbul, Tüyap Beylikdüzü’nde 6 salonda birden toplam 50 bin metrekare kapalı alanda düzenlenecek.

A+A-

Tarsus Group bünyesindeki İFO Fuarcılık tarafından, AYSAD’ın (Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği) desteği ile düzenlenen ve Dünya asansör sektörünü iki yılda bir Tüyap Beylikdüzü’nde buluşturan Uluslararası Asansör İstanbul’un 2019 buluşması, 21-24 Mart tarihlerinde gerçekleşecek. Aldıkları bildirimlere göre geride kalan fuara katılan firmalardan yüzde 94’ünün, 2019’daki organizasyonda da olmak istediği bilgisini veren İFO Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı Seda Bozkurt, “Geleceğe güçlü bir adım atmak isteyen sektör firmaları, 16. Uluslararası Asansör İstanbul’daki yerlerini şimdiden alıyor” dedi.

 

Konut ve ticari bina asansörlerinden hastane asansörlerine, ev içi asansör ve kişisel taşıyıcılardan oto asansörlerine, yük ve servis asansörlerinden yürüyen merdiven ve yollara kadar farklı kategorilerde en yeni ürün, makine, malzeme, ekipman ve teknolojinin sergileneceği fuara, 30 ülkeden 400 firmanın katılımı hedeflenirken, organizasyonu dünyanın dört bir yanından 30 bin profesyonelin ziyaret etmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.