Denizli Çameli Otobüs Terminali Açıldı

Denizli Çameli Otobüs Terminali Açıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Çameli otobüs terminali inşaatı tamamlandı. Çameli Otobüs Terminali toplu açılış töreni ile hizmete açıldı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çameli’de kısa bir süre önce inşası başlayıp bitirilen terminali ile birlikte Büyükşehir Belediyesi ve Çameli Belediyesi’nin yatırımları için toplu açılış töreni gerçekleştirdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, açılış törenine, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Hasan Karahan ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile davetliler ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. 

Toplamda 550 metrekare kapalı alana inşa edilecek olan Çameli İlçe Otobüs Terminali'nde Bilet satış ofisleri, yolcu bekleme alanı, kafeterya, mescit, teras ve kahvehanenin yer alıyor.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, iftar ve açılış programına katılan vatandaşlara teşekkürlerini sunarak “Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyemizin yapmış olduğu güzel hizmetlerin açılışını yapacağız. Sayın Bakanımız bizleri bu özel günde yalnız bırakmadığı için çok teşekkür ederiz” dedi.

“Çameli herkesin dilinde olacak”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmet ve yatırımları belirterek, Çameli’nin tercih edilen bir merkez olması için çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Başkan Osman Zolan, “Birçok ilçemizde otogar inşaatı başlamıştı. Çameli önce bitti, Çameli otogarına kavuşuyor. Güzel mimarisi ve önündeki meydanıyla inşallah onun açılışını gerçekleştireceğiz. Çameli’ye 270 bin metrekare kilit taşı, 2 adet halı saha ve devasa köprülerle birçok yatırım yaptık. Çameli’nin altyapısı yoktu, kanalizasyonu yoktu. Onu baştan aşağıya değiştiriyoruz. İçme suyu hatlarını değiştiriyoruz. Üstüne de üst yapıyı yaptığımız zaman ayrı bir boyuta geçecek. Her gelişimizde Çameli’nin güzelleştiğini görüyoruz. Artık Çameli gelinmek istenmeyen yer değil, gelmeyi arzu edeceğimiz turizm, yayla, serinleme, dinlenme anlamında, doğal bitkilerin yer aldığı gelinecek yer olacak. Çameli herkesin dilinde olacak. Bizde o fiziki yapı ve altyapıyı doğayı bozmadan, sizlerin arzusu çerçevesinde yapma konusunda gayret sarf ediyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.