Deniz İstanbul Projesi Güncel Fiyatlar

Deniz İstanbul Projesi Güncel Fiyatlar

Keleşoğlu tarafından Avcılar sahile sıfır konut projesi Deniz İstanbul güncel fiyat listesi, ödeme bilgileri, kampanya ayrıntıları...

A+A-

Avrupa Yakası Konut Projeleri kapsamında Keleşoğlu imzasıyla hayata geçirilen İstanbul inşaat projeleri'nden Deniz İstanbul projesi fiyat bilgileri ve diğer ödeme seçenekeleri dışında tanıtım videosunu izleyebilirsiniz tüm detay ve ayrıntılar bu haberde.

Avcılar sahil şeridinde marinası ile birlikte inşaa edilen konut projelerinden Deniz İstanbul güncel proje bilgileri diğer önemli ayrıntılar...

Şimdi Deniz İstanbul projesinden ev sahibi olmak isteyenlere avantajlı ödeme planı adı altında sunulan yüzde 10 peşinatla,60 ay vadeli kredi faiz oranı yüzde 0.42 ile konut almak ve ödeme planı ayrıntıları hakkında detaylar için iletişim bölümünden bilgi edinmek isteyebilirsiniz. Denizİstanbul'u "Bi' gidip görmek lazım" sloganıyla satışlarına devam ediliyor.

Deniz İstanbul evleri toplamda Bin 200 dönüm arazi üzerinde denize sıfır konumda 6 etap 330 villa ve 4 bin 619 az katlı apartman dairesinden oluşuyor. Satışta olan etaplar arasında ise Mercan Konakları, Marina Evleri, Kalyon Evleri etapları yer alıyor.

- Deniz İstanbul Mercan Evleri

Halen satışları devam eden Deniz İstanbul Mercan Evleri etabında 1+1'de evler, 2+1 evler, 3+1 evler, ve 4+1 evler yer alıyor. En küçük Deniz İstanbul evleri net metrekaresi 45.16 metrekare, Brütü ise 66.38 metrekare 1+1 evlerde, 4+1 evlerde ise net kullanım alanı 157.77 metrekare iken, brüt alan ise 213.77 metrekare olarak satılıyor.

- Deniz İstanbul Kalyon Evleri

Satışları süren ve 170 dönüm üzerinde yapılan Deniz İstanbul Kalyon Evleri etabında 1+1 evler, 2+1 evler ve 3+1 ev tipleri bulunuyor. Göz alıcı manzarasıyla Denizİstanbul’un tam ortasında konumlanan Kalyon Evleri, 224 daire ve 78 villadan oluşmaktadır.

- Deniz İstanbul Marina Evleri

Deniz İstanbul projesi Villa planında Müstakil villalar ve ikiz villalar yer alıyor

Deniz İstanbul projesi güncel fiyat listesi

Keleşoğlu tarafından inşaa edilen Deniz İstanbul konut fiyatları ve ödeme ile alakalı bilgileri satış ofislerinden temin edebilirsiniz. 2016 Ekim ayı Deniz İstanbul projesi konut kredisi kullanımı, fiyatları ve diğer ayrıntılar için iletişim bölümünü kullanmalısınız.

Hangi tarihlerde Deniz İstanbul etap evleri teslim edilecek?

Kalyon Evleri :Ağustos 2016
Marina Evleri :Mayıs 2017
Mercan Konakları :Kasım 2017
Projenin başlangıç ve bitiş tarihleri : 2015 – 2021

deniz istanbul fiyat iletişim

Deniz İstanbul proje iletişim bilgileri;

Projenin adresi: Marmara Mah. Ulusum Cad. No: 4/1 Yakuplu Beylikdüzü / İSTANBUL

Deniz istanbul projesinde evlerin yerleşimi

deniz istanbul evleri yerleşke bilgi

deniz istanbul sosyal yerleşim

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.