Decovita Seramik'ten Bahçe Koleksiyonu: Outdoors 2.0!

Decovita Seramik'ten Bahçe Koleksiyonu: Outdoors 2.0!

Bahçelerin tadilat sezonunun başladığı bu dönemde, Decovita Seramik Outdoors 2.0 koleksiyonunu çıkardı. 2 cm kalınlığa sahip sırlı porselen karolar ağır yüklere direnç gösteriyor.

A+A-

Bahçeler için tadilat sezonu da başladı. Decovita Seramik, bahçe ve havuzunda tadilat yapmak isteyenler için Outdoors 2.0 adında özel bir koleksiyon çıkardı.

Sırlı porselen seramik karolardan oluşan ürünler, tam 2 santimetrelik kalınlıklarıyla dış mekanlarda yeni bir dönem başlatıyor. Bahçe mobilyaları, büyük saksılar ve oyun alanı gibi ağır yüklere ve gerilmelere yüksek direnç gösteren seramikler, bu sayede kırılma veya çatlama olmadan uzun yıllar boyunca ilk günkü görüntülerini koruyor. Kışın dondurucu soğuklarından yazın kavurucu sıcaklarına kadar tüm mevsim koşullarına dayanıklı ürünler, bahçe, havuz veya diğer açık alanlarda kullanılabilecek kimyasal maddelerden de etkilenmiyor.

İster ahşap ister beton

Koleksiyonda, ahşap ve beton olmak üzere iki farklı yüzey seçeneği bulunuyor. Gerçek ahşaptan ayırt edilemeyecek kadar doğal yüzey ve dokular içeren Outdoors Wood 2.0’da, boz kahverengi ve meşe renkli ürünler, 30x120 cm ölçülerinde sunuluyor.

Betonun tasarımı ön plana çıkaran modern görünümü ve kaymayı önleyen yüzeyiyle Outdoors Concreto 2.0 da, 60x120 ve 60x60 cm boyutlarıyla büyük karo trendini bahçelere taşıyor. Decovita’nın çok sevilen beton ve kırık mermer tasarımlarından seçkin örnekler barındıran koleksiyondaki renkler ise antrasit, kum, beyaz ve gri tonları olarak sıralanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.