DAP Yapı İzmir Projesi Satışa Çıkıyor

DAP Yapı İzmir Projesi Satışa Çıkıyor

DAP Yapı İzmir projesi bu ay lansman fiyatlarıyla satışa çıkıyor. 1 aydan fazla bir süredir ön talep toplayan proje lansman öncesi yüzde 50'ye kadar varan indirim avantajları sunuyor.

A+A-

Dap Yapı İzmir'de ön talep topladığı yeni projesi bu ay içinde satışa çıkıyor. Bornova Çamdibi'nde hayata geçirilen proje 665 konut ve 12 adet dükkandan meydana geliyor.

30 katlı iki blok halinde dizayn edilen projede A blokta 333 daire, B blokta 332 daire bulunuyor.

Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire alternatifleri bulunuyor.

Bu ay içinde lansmanı yapılacak Dap Yapı İzmir projesinde lansman öncesi yüzde 50'ye varan indirim kampanyası sunuluyor. Projede stüdyo dairelerin metrekare fiyatları 9 bin TL ile 12 bin TL arasında değişiyor.

Dap Yapı İzmir projesinde daire fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. Projede daire teslimlerinin 2020'de gerçekleşmesi planlanıyor.

6 bin 298,25 metrekarelik arsa üzerinde yükselecek projede bloklar 2 bin 446,76 metrekarelik alanı kaplıyor. Projenin toplam inşaat alanı ise 66 bin 313 metrekare olarak belirlendi.

Projede ortak kullanım alanları dahilinde açık ve kapalı havuz, açık ve kapalı otopark, 1.616 metrekare büyüklüğünde sığınak alanı bulunuyor.

Dap Yapı İzmir projesinde ön talep http://www.dapyapi.com.tr/dapyapi-izmir-ontalep/ web adresi üzerinden alınıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.