Country Plus Trend 2018’de Satışa Çıkıyor

Country Plus Trend 2018’de Satışa Çıkıyor

FRH Yapı ve Sertürk İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Country Plus projelerinin 6’ncısı start alıyor. 1 ocakta ön talebe açılacak Country Plus Trend projesi 20 ocakta satışa çıkacak.

A+A-

FRH Yapı ve Sertürk İnşaat imzasıyla Menemen Seyrek’te, Bakırçay Üniversitesi’ne çok yakın bir mesafede inşa edilen Country Plus Trend 100 bağımsız birimden meydana geliyor. Masalsı bir Yaşam sloganıyla karma konseptte hayata geçirilen projede konut, villa ve ticari alanlar yer alıyor.

7 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip projede 19 adet 3+1 ve 4+1 tripleks villa , 7 ticari alan ve 74 adet konut yer alıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinin yer aldığı projede 2+1 havuz erişimli dubleks, 2+1 kat bahçeli ve 1+1 çatı loft daire seçenekleri sunuluyor.

AİLE YAŞAMINA YÖNELİK İLK KONSEPT PROJE

Daha önceki 5 projesini yatırımcıya yönelik planlayan Country Plus ilk kez aile yaşamına yönelik bir proje geliştirdi. Uzun vadeli planları arasında Seyrek’i sadece öğrencilerin değil İzmirlilerin de yaşayacağı bir yaşam alanı haline getirmeyi hedeflediklerini belirten FRH yapı genel müdürü Ferruh Örel bu konuda ilk adımı attıklarını, ilerleyen yıllarda da insanların 12 ay yaşayabileceği konsept projelere imza atacaklarını söyledi.

1 OCAKTA ÖN TALEP TOPLAMAYA BAŞLAYACAK

Country Plus Trend Seyrek projesi 1 ocakta ön talep toplamaya başlayacak. Projenin 20 ocak 2018 tarihinde lansman satışlarına başlaması planlanıyor. Projenin mimari çizimleri ve proje detayları önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacak.

Satışlarda kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulacağı Country Plus Trend projesinin fiyatları henüz netleşmedi. Projenin inşaatının 2 yılda tamamlanarak teslim edilmesi planlanıyor.

COUNTRY PLUS PROJELERİ İÇİN YENİ OFİS

2014 yılından beri Seyrek’te çok büyük yatırımlara imza atan FRH Yapı ve Sertürk İnşaat yeni bir satış ofisi inşa ediyor. Country Plus Trend projesi başta olmak üzere Country Plus’ın Seyrek’te yapacağı tüm projelerin satışı ve koordinasyonu yeni ofiste sağlanacak. Kurumsallaşma noktasında büyük bir adım attıklarını belirten Ferruh Örel, “Büyük bir satış ofisi inşa ediyoruz. Yakında açılışını yapacağız. Bütün birimlerimizi tek çatıda buluşturuyoruz. Satış-Pazarlama ağımızı daha da güçlendireceğiz. Satış, Kiralama, Yönetim ve teknik ekibimizi yeni ofisimizde toplayacağız” dedi.

Projenin sosyal olanakları arasında;

Her villanın özel botanik bahçeleri

Açık Yüzme Havuzu

Spor Alanları

Yürüyüş yolları yer alıyor.

Zübeyit Garip/ İnşaat Deryası

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.