Çocuk Odaları İçin İdeal Duvar Renkleri

Çocuk Odaları İçin İdeal Duvar Renkleri

Çocuk odasında dekorasyonun en önemli unsuru kullanacağız boya. Boya ile çocuğunuzun odasına farklı bir hava verebilir ve boyayla bütün dekoratif araçlarıyla daha da güzelleştirebilirsiniz.

A+A-

Okullar açıldı. Kıyafetten, kırtasiye alışverişine kadar birçok detayı düşündüğünüz çocuğunuzun şimdi de odasının rengini değiştirmenin zamanı geldi.

Peki, çocuk odaları için uygun duvar boya renkleri hangileri biliyor musunuz?

İşte çocuk odaları için duvar renkleri:

Mavi

Çocuk odalarında mavi kullanıldığında çocukları daha sakinleştikleri biliniyor. Huzur ve dinginlik veren maviyi çocuk odasında tercih edebilirsiniz.

Sarı

Sarının neşe ve mutluluk verici özelliği vardır. Güneşin parlak tonlarını evinize taşımak istiyorsanız, neşe ve mutluluk veren sarı ile çocuğunuzun odasını boyayabilirsiniz.

Turuncu

Sosyalleşmeyi ve iletişimi artırıcı etkisi bulunan, sıcak, rahatlatıcı turuncu rengini seçerek çocuğunuzun içindeki pozitif enerjiyi artırabilirsiniz.

Pembe

Ağırlıklı olarak kız çocukların odasında tercih edilen pembe sakinleştirici ve rahatlatıcı etkisi bulunan renkler arasında yer alıyor. Eğer kız çocuğunuz varsa pembenin sakinleştirici ve rahatlatıcı etkisinden faydalanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.