Çeşmarine Fiyatları 475 Bin TL'den Başlıyor

Çeşmarine Fiyatları 475 Bin TL'den Başlıyor

Propa Yapı tarafından İzmir Çeşme'de suit daire konseptiyle hayata geçirilen Çeşmarine projesinde 1+1 dairelerin fiyatları 475 bin, 2+1 dairelerin fiyatları ise 700 bin TL'den başlıyor.

A+A-

8 bin metrekare alan üzerinde yükselen Çeşmarine projesinde toplam 25 adet konut yer alıyor. Projede büyüklükleri 75 metrekare ile 127 metrekare arasında değişen 1+1 ve 2+1 konut seçenekleri yer alıyor. Çeşmarine projesinde 1+1 daireler 75,30 ile 146,65 metrekare, 2+1 daireler ise 97,30 ile 127,40 metrekare arasında değişen büyüklükte tasarlanıyor.

Çeşmarine fiyat listesi şöyle; 
1+1 daireler 425 bin TL’den, 
2+1 daireler ise 700 bin TL’den başlıyor.

Konut teslimleri hemen yapılan Prokar Yapı Çeşmarine projesinde ödeme peşin yapılıyor.

Yaz-kış oturuma uygun olarak tasarlanan Çeşmarine’de daireler deniz manzarasına hakim konumda yer alıyor.

Çeşmarine projesi Çeşme Marina'ya 5 dakika, Çeşme Merkez'e 5 dakika, Adnan Menderes Havaalanı'na 45 dakika, Çeşme anfi tiyatroya 1.0 kilometre, Çeşme otogara 1,0 kilometre, Çeşme Kalesi’ne 1,6 kiometre uzaklıkta konumlanıyor.

Projede, 2 adet asansör, resepsiyon ve güvenlik hizmeti,interkom, kameralı güvenlik sistemi, kapalı otopark, her daireye özel 6 metrekarelik depo alanı, otomatik panjur sistemi, mutfaklarda ankastre beyaz eşyalar, VRF klima sistemi (ısıtma & soğutma), ısı yalıtımlı aluminyum doğramalar ve sineklik sistemi, merkezi uydu anten, telefon ve internet sistemi, tüm alanlar için tam beslemeli jeneratör, house keeping, çamaşır yıkama, süit temizliği ve ütü hizmetleri sunuluyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.