Cebeci Aura 2 Fiyat Listesi!

Cebeci Aura 2 Fiyat Listesi!

Cebeci İnşaat tarafından Menemen Ulukent'te hayata geçirilen Aura 2 projesinde daire fiyatları 380 bin ile 620 bin TL arasında değişiyor. 140 konuttan meydana gelen projede dairelerin yüzde 40'ı satıldı.

A+A-

11 bin metrekare arsa üzerinde yükselen Cebeci Aura 2 projesi 140 konuttan meydana geliyor. Zemin üstü 4,5 ve 6 katlı 4 bloktan oluşan projede her blokta 3 ayrı giriş bulunuyor. Her katta 2 daire bulunuyor.

cebeci-aura-2-fiyat.png

İnşaat çalışmaları başlayan projede daire teslimleri Şubat 2020’de gerçekleşecek.

Cebeci, Aura 2’de 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. 2+1 daireler net 75 ve 98 metrekareden, 3+1 daireler ise net 114 ve 124 metrekareden oluşuyor.

Cebeci Aura 2 Fiyat Listesi şu şekilde;

2+1 dairelerin fiyatları 380 bin ile 480 bin TL arasında

3+1 dairelerin fiyatları 470 bin ile 620 bin TL arasında değişiyor.

Projenin ödeme koşulları arasında yüzde 35 peşinat 20 ay vade seçeneği sunuluyor. Peşin ödemelerde yüzde 8 indirimin sağlandığı projede konut kredisi kullanılabiliyor.

Lansmandan bu yana konutların yüzde 40’nın satışı gerçekleşti.

cebeci-aura-2-satilik.png

KARŞIYAKA MENEMEN BÖLGESİNE KAYIYOR

Fiyatların uygun olması, şehir planlaması, otoban ve İZBAN gibi faktörlerden dolayı Karşıyaka ve Çiğli yerine Ulukent’in tercih edildiğini belirten Cebeci İnşaat satış pazarlama müdürü Cenk Erküçük, “Ulukent çok güzel planlanmış bir yerleşim yeri. Geniş yolları, yeşil alanları, parkları var. Çevreyolu ile heryere kolayca ulaşılabiliyor. Otopark ve trafik sorunu yok. İZBAN, otobüs, dolmuş gibi toplu ulaşım araçları çok yaygın. Özel okullar bu tarafa kaymaya başladı. Tüm bu faktörleri göz önünde bulundurduğumuzda insanlar bu bölgede yaşamayı tercih ediyorlar.

cebeci-aura-2-projesi.jpg

ERKEN TESLİM EDİLECEK

Cebeci Aura 1 projesinde taahhüt edilen süreden önce teslimlerin gerçekleşeceğini belirten Erküçük, “Biz burayı haziran 2019’da teslim edeceğimizi duyurmuştuk. Taahhüt ettiğimiz tarihten önce teslimleri başlatacağız. Ocak 2019 gibi teslimlere başlarız. Şubat-mart gibi de yaşam başlar. Bu projemizdeki dairelerin çok büyük kısmını sattık. Satılık sadece 3 dairemiz kaldı. Projedeki dükkanlarımızı da kurumsal firmalara kiraladık” dedi.

2018’DE 2 YENİ PROJEYE BAŞLAYACAK

Cebeci İnşaat 2018 yılında 2 yeni projenin startını verecek. Ulukent’te hayata geçirilecek olan Concept projesi eylül-ekim gibi satışa çıkacak. Yıl sonuna doğru da Mersinli bölgesinde ofis projesine başlayacak.

cebeci-aura-sosyal-alan.jpg

Cebeci Aura 2 projesinin sosyal olanakları arasında;

Her daireye 1 araçlık kapalı otopark

Açık ve kapalı yüzme havuzu

Fitness salonu

Spor alanları

Basketbol sahası

Çocuk oyun alanı

Sauna yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.