Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm 5. Etap İnşaatı Başladı

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm 5. Etap İnşaatı Başladı

Bursa Soğanlı 4. etapta teslimlerin yapılmasının ardından 5. etap inşaatının da startı verildi. Toplam 80 konutun inşa edileceği Soğanlı 5. etap projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alacak.

A+A-

Osmangazi Belediyesi Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesinin 5.etabının inşaatına da başladı. Dört etabının inşaatı tamamlanarak sahiplerine teslimleri yapılırken, 5.etap da start aldı.

Soğanlı Mahallesi’nde toplam 42 hektar alanda 4 etap olarak hayata geçirilen dev projede, bin 769 konut ve 202 ticaret merkezi inşa edildi.

Zemin+5 kat olarak inşa edilen Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesinin 5.etabı 15 bin 600 metrekare alan üzerinde yükselecek. 5.etapta 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri yer alacak.

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm 5.etapta konutların yanı sıra 16 adet de ticari ünite yer alıyor. Projede, sağlık alanları, okul, pazar alanı, konut ve ticaret alanları, otopark , yaya ve bisiklet yolları, sosyal tesis gibi birçok ayrıntı bulunuyor.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, inşaat alanını gezerek yetkililerden gelinen son durum hakkında bilgi aldı. Dündar, “Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ilk olarak rezerv alanda binaları inşa ettik. Şimdi de riskli alanda oturan vatandaşlarımızı inşa ettiğimiz sağlam ve güvenli konutlara taşıdık. Şimdi de Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 5. etabın inşaatına başladık. Temel atmak için kazı çalışmaları bitmek üzere. Önümüzdeki günlerde bu etabın temelini atacağız. “ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.