Bornova 4S Fiyatları 300 Bin Liradan Başlıyor!

Bornova 4S Fiyatları 300 Bin Liradan Başlıyor!

SN Forum Yapı tarafından İzmir Bornova'da hayata geçirilen 4S Bornova projesi 66 bağımsız birimden meydana geliyor. Projede hemen teslim ofis fiyatları 300 bin liradan başlangıç gösteriyor.

A+A-

4 bloktan oluşan Bornova 4S projesi 66 bağımsız bölümden oluşuyor. Bornova 4S projesi 24 ofis ve 42 dükkandan meydana geliyor.


Bornova 4S İzmir projesinde bloklar 2 kat zemin ve zemin üstü 3 kat olmak üzere toplam 5 katlı olarak tasarlanıyor. Projede ofis büyüklükleri 45 ile 200 metrekare arasında değişiyor.


SN Forum Yapı tarafından hayata geçirilen Bornova 4S  projesi İzmir Bornova’da 13 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.


SN Forum Yapı Bornova 4S projesinde ofis fiyatları 300 bin TL’den başlıyor. Banka kredisi ile ofis sahibi olunabilen projede kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor.


Ofis teslimleri hemen yapılan Bornova 4S projesi 200 yataklı Bornova Devlet Hastanesi'ne bitişik konumda yer alıyor.
Modern mimarisiyle dikkat çeken Bornova 4S projesinde AVM, güvenlik, 106 araç kapasiteli kapalı otopark, lobi ve toplantı odaları yer alıyor.


Bornova 4S projesinde İşyeri sahipleri ve misafirlerine yönelik lobi ve danışma, kapalı devre kamera sistemi, 24 saat temizlik hizmeti, oto yıkama hizmeti ve 24 saat açık kalabilen iş merkezi bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.