Bodrum Lujo Hotel Nisanda Açılacak

Bodrum Lujo Hotel Nisanda Açılacak

Bodrum Güvercinlik Koyu'nda 170 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edilen Lujo Hotel nisan ayında açılacak.

A+A-

Lujo Hotel 90 dönüm alan üzerinde yer alıyor. 20'den fazla oda tipine sahip olan otel, ilerleyen yıllarda golf ve sağlık turizmi ile bahar aylarını besleyecek bir talep oluşturmayı ve sezonu genişletmeyi hedefliyor. 

Lujo Hotel Genel Müdürü Önder Körük otel hakkında bilgi verdi. Körük, "Otel içinde yer alan 1000 metrekarelik, 3’e bölünebilen bir ana toplantı salonu ve farklı ölçülerde 7 ayrı küçük salonu ile gelecek dönemlerde üst düzey lansmanlar ve şirket toplantılarında hem yurtiçi hem de yurtdışı pazarında talep edilen olmayı hedefliyoruz" dedi. 

Her şey dahilde yeni sistem

Lujo Hotel, Güvercinlik Koyu'nda yer alıyor. Doğaya saygı mottosu otelin her köşesine taşındı. Körük otelle ilgili sözlerini şu şekilde sürdürdü; " Tamamen geri dönüşümlü ürünler ile hazırlanan tasarımlar, doğanın izinde aksesuarlar, enerji tasarruflu aydınlatmalar, çevre dostu temizlik ürünlere ve organik mutfağı sahibiz. Otelimizde ‘A La Carte All Inclusive’ sistemi uygulanacak. Yani tatilcilere 24 saat boyunca istenilen yiyecekler istenilen anda sunulacak. Yüksek kalite standartlarının olduğu bir sistem ile hizmet vereceğiz” ifadelerini kullandı. Otelin konseptiyle de farklılaşacağına dikkat çeken Körük, “Otelimizde Art  ve Joy  konseptini uyguladık. Art ve Joy konseptini de şöyle tanımlıyoruz: ‘Lujo olarak sanatın her alanından ilham alıyoruz ve yaptığımız her işe bir sanat eseri özeni gösteriyoruz.’ Otel yatırımı yapılırken Bodrum seyahatini başkalaştırmak adına her bir detay ayrı ayrı düşünüldü. Yatırımdaki amacımız Bodrum seyahatini alışılmışın dışına taşımak. Lujo içinde yer alacak sosyal alanlarda yetişkinlere ve gençlere hitap eden atölye çalışmalarımız olacak. Yaz tatilini anlatılacak hikayeye dönüştüreceğiz. Bir otelden fazlasını sunacağız"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.