Biva Tower Lansmana Çıktı!

Biva Tower Lansmana Çıktı!

Biva Mimarlık tarafından İzmir yeni kent merkezinde 200 milyon TL yatırım değeriyle hayata geçirilen Biva Tower projesinin lansmanı yapıldı. Proje 96  konut ve ticari birimlerden oluşuyor

A+A-

Basın toplantısının açılış konuşmasında proje ilgili bilgi aktaran Biva Mimarlık yönetim kurulu başkanı Vahap Yılmaz şu ifadelere yer verdi, “Bize duyulan güvenle beraber 2 bin aileyi ev sahibi yaptık. Önceliğimiz hep insan oldu. Her projemizde nasıl daha iyisini yapabilirizi aradık. İzmir merkezli, 20 yılı geride bırakan Biva İzmir’in yeni kent merkezine Avrupa’nın Türkiye’nin en yüksek yapısal çelik binasını yapıyor. Biva Tower’da yeni ve modern bir yaşamı yatırımcılarımızla buluşturuyoruz.”

vahap-yilmaz-birim-yilmaz.jpg

DEPREMDE İZMİR’İN EN GÜVENLİ BİNASI BİVA TOWER

Bir deprem halinde İzmir’in en güvenli binasının Biva Tower olacağını ifade eden Yılmaz sözlerini şu şekilde sürdürdü, “Şu anda birçok üniversitenin mimarlık-mühendislik bölümleri Biva Tower projemize ilgi duymakta ve araştırma konusu yapmaktadır. Bizde geleceğin mühendislerine projemizi açtık. Tecrübelerimizi aktardık. Biva Tower sağlamlığı, konforu ve tasarımıyla görülmeye değer bir proje. Temelde 600 ton demir kullandık ve 5 bin metreküp beton dökme işlemi gerçekleştirdik. İlerleyen zamanlarda bir deprem olsa Biva Tower depreme karşı İzmir’in en güvenli binası olacak”

DEMİR ZAMMI FİYATLARA YANSIMAYACAK

Demir fiyatlarının yükselmesinden dolayı oluşacak maliyet farkının fiyatlara yansıyıp yansımayacağı sorusuna yanıt veren Vahap Yılmaz, Ekim 2017’de demir bağlantısı yaptıklarını ve proje bitene kadar sabit bir fiyatla demir alacaklarını bu yüzden de son dönemlerde demire gelen zamların tüketiciye yansımayacağını söyledi.

EN KULLANIŞLI, EN KONFORLU DAİRELER

Biva Tower yönetim kurulu başkan yardımcısı Birim Yılmaz ise şu sözleri kullandı, “Biva tower projesi üzerinde aylarca çalıştık. En kullanışlı, en konforlu daireleri sunduk. Yatırım yapmak için Biva Tower’dan daire alan müşterilerimiz örnek dairemizi gördükten sonra burada yaşamaya karar veriyor. Konut alıcılarını cezbeden taraflarından biri de, çelik binalarda dairelerinin birbiriyle birleştirilerek istenilen büyüklükte daireler oluşturabilmesidir.”

TÜM AYRINTILARI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURARAK ADIM ADIM İLERLEDİK

Projenin mimari detayları hakkında bilgi veren Mimar Sezen Ünver, “Biva Tower projesi benim için çok önemli ve değerli bir proje. Projede kendimiz yaşayacakmış gibi tüm ayrıntıları göz önünde bulundurarak adım adım ilerledik. Avrupa’nın en yüksek yapısal çelik binasında aile yaşamına öncelik verdiğimizden sadece 9 ve 10’uncu katlarda 4 adet 1+1 daire konumlandırdık. Toplamda 96 konuttan oluşan projemizde  1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklere yer verdik.”

ÇOK SAYIDA TALEP TOPLADIK

Proje satış müdürü Armağan Bilir, “İzmir’e simge olacak projemizi ‘lüksün Çelikle Dansı’ sloganıyla satışa çıkardık. Satış ofisimiz açıldıktan sonra İzmir başta olmak üzere diğer iller ve yurtdışından çok sayıda talep topladık. Projemizdeki yoğun talebin sebebi çeliğin güvenilirliğini bilen, deprem korkusu yaşayan insanların sağlam ve güvenilir bir yerde yaşama isteği. Bunun yanında projemiz kentin yeni merkezinde tüm ulaşım akslarına yakın konumda olması. ” dedi

Zübeyit Garip/ İnşaat Deryası

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.