Bien Banyo Ürünleri Şirketi Faaliyete Başladı

Bien Banyo Ürünleri Şirketi Faaliyete Başladı

Ercan Şirketler Topluluğu bünyesindeki Bien markasının her kategoriye ayrı odaklanma stratejisi doğrultusunda 2017’de kurulan Bien Banyo Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Ocak 2018 itibariyle satış ve pazarlama faaliyetlerine başladı.

A+A-

Yatırımlarda önceliği, Seramik Sağlık Gereçleri'nde kapasite artışına vereceklerini ifade eden Bien Banyo Genel Müdürü Hakan Günderen, bu nedenle ürün geliştirme süreçlerini de hızlandırdıklarını ve 2018 yılında kapasite artışı ile birlikte geliştirecekleri yeni ürünler ile sektöre farklılık getireceklerini ve beş yıl içinde üretim kapasitelerini beş kat büyütmeyi hedeflediklerini belirtti.

Bu hedefle ürün yelpazesini genişleterek, her ürün grubunda önümüzdeki beş yılda pazar liderleri arasında olma vizyonu oluşturan Bien markası, Bien Banyo’nun faaliyete başlaması ile, en son teknolojik yenilikleri kullanan üretim sistemleriyle, ıslak mekanlara yönelik ürün üretecek olan marka; seramik sağlık gereçlerinden armatürlere, gömme rezervuardan banyo mobilyası ve banyo aksesuarlarına kadar geniş bir ürün yelpazesi ile faaliyette bulunacak.

Bien Banyo A.Ş. Genel Müdürü Hakan Günderen, Bien Banyo’nun farklı çözüm önerileriyle sektöre farklı bir bakış açısı getireceğini söyledi. Bien Banyo’nun gerek teknolojik ve gerekse fonksiyon açısından sektörde daha önce denenmemiş yenilikler ile önce Unicera Fuarı’nda, ardından bayilerinin Showroom’larında ürünlerini teşhir etmeye başlayacaklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.