Beyak Gayrimenkul Şirketi Kuruldu

Beyak Gayrimenkul Şirketi Kuruldu

Beyak Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ali Akkanat, Kamil Akkanat ve Feride Akkanat ortaklığıyla 112 milyon 544 bin TL sermayeyle kuruldu.

A+A-

Beyak Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 112 milyon 544 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Ali Akkanat, Kamil Akkanat ve Feride Akkanat ortaklığında kuruldu.

Beyak Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:

Ülke Kalkınmasında Yerli Ve Yabancı Turist Kaynağının Üstün Katkısı Bulunduğu İnancına Dayalı Olarak, Anlatımı Kısmen Turizmin Tesvikine Ve Korunmasına İlişkin Yasa Ve Düzenlemelerde Ortaya Konulan Her Türlü Komple Veya Bölümlere Ayrılmış Doğrudan Veya Dolayısıyla Turistik Tesis, Golf Sahası, Otel, Motel, Apart-Otel, Hostel,Mocamp, Campink, Pansiyon, Tatil Köyü, Plaj, Lokanta, Büfe, Kafeterya Gibi Dinlenme, Konaklama, Gezinti, Eğlence, Avlanma Amaçlarına Yönelik Tesis Ve Eklenti Ünitelerini Tümüyle Veya Bölümler Halinde İnşa Etmek, Kurmak, Kiralamak Ve Kiraya Vermek, İşletmek, Devir Almak, Devir Etmek, Satın Almak, Satmak, Bu Hususlarla İlgiligerekli Mercilerden Kredi Talebinde Bulunmak, Seyahat Acenteliği Faaliyetinde Bulunmak, Her Türlü Gayrimenkulü Almak, Satmak, Kiralamak Ve Kiraya Vermek. Ana Sözleşmesinde Yazılı Konular...

Beyak Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adresi:
Akçaburgaz Mah.Uğur Mumcu Cad.No.47 B/1 Esenyurt 

Akkanat Holding  Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akkanat, Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kamil Akkanat ile Feride Akkanat Beyak Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'ni kurdu. 

Ali Akkanat kimdir?

1990 yılında şirketlerini Akkanat Holding bünyesinde toplamış, diğer taraftan turizm ve enerji dalında da yatırım yapmıştır. Tekstil sektörünün yanında, turizm alanında da yatırım yapmak üzere turizm şirketleri kurarak bu alanda Sirene Golf Hotel, The Dome-Kempinski Hotel (6 yıldızlı 520 yataklı bir Butik otelin) ve Davraz-Sirene Hotel (280 yataklı bir Kayak oteli) tesisleri ile turizm sektörüne hizmet vermektedir. Diğer taraftan Antalya’da golf turizmine yönelik olarak 1300 dönümlük 2x18 delikli iki golf sahasını hizmete açmıştır. 12 şirketi bünyesinde bulunduran Akkanat Holding, bugüne kadar 400 milyon avronun üzerinde yatırım yapmış, yaklaşık 4000 kişiye iş imkanı yaratmış, her yıl yaklaşık 130 milyon dolarlık ihracat ve turizm girdisi sağlamaktadır.    

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.