Bayrama Özel Kampanya Sunan Konut Projeleri

Bayrama Özel Kampanya Sunan Konut Projeleri

Ramazan Bayramı’na özel düzenledikleri kampanyalarla müşterilerine birbirinden cazip fırsatlar sunan İnşaatçılar yatırımcılarnı dikkatini çekmeye çalışıp, bayramda satış ofislerine davet ediyor. İşte konutta bayram kampanyaları…

A+A-

15 Haziran Ramazan Bayramı… İnşaat yatırımcıları bayrama özel düzenledikleri kampanyalarla müşterilerine adeta çifte bayram yaşatıyor. Bayramda satış ofislerinin kapılarını ziyaretçilerine açık tutan firmalar, birbirinden cazip fırsatlar sunuyor. Kimi özel okula gönderiyor, kimi teknolojik ürün hediye ediyor, kimi fiyatı indiriyor kimi ise faizi sıfırlıyor. İşte konutta bayram kampanyaları…



DAP YAPI’DAN FIRSAT ÜSTÜNE FIRSAT
DAP Yapı, 30 Haziran’a kadar uzatılan “Birlikten Güç Doğacak, Türkiye Kazanacak” kampanyasında sunulan fırsatlara ek olarak hemen tapu, 40 ay senet veya 1 yıl kira garantisi gibi imkânlarla ev sahibi yapıyor.Hemen tapu ve 1 yıl kira garantisi sunulan İstMarina, Teras Kule, Adam Kule ve Taksim Petek Residence projeleriyle 2019 sonunda teslim edilecek Validebağ Konakları ve İzmir Bornova’da inşası süren DAP İzmir’den ev sahibi olmak isteyenler için İstanbul ve İzmir’deki satış ofisleri, Ramazan Bayramı boyunca açık olacak.



BABACAN ÖZEL OKULA GÖNDERİYOR
Babacan Yapı bayram kampanyası kapsamında sıfır peşinat yüzde 20 indirimin yanı sıra Babacan Premium Projesi içerisinde yer alan Medicana Eğitim Grubu- MBA Okulları’ndan 30 bin TL değerinde bir yıllık özel okul eğitimi hediye ediliyor.  Babacan Bayram kampanyası Babacan Premium ve Babacan Port Royal projelerini kapsıyor. Babacan Premium fiyatları 319 bin TL’den, Babacan Port Royal fiyatları ise 341 bin TL’den başlıyor.

SİLTAŞ MARİNA FAİZİ SIFIRLADI
Pendik’te yükselen Siltaş Marina projesinde Ramazan Bayramı konut kampanyası kapsamında peşin alımlarda yüzde 10 indirim yapılırken ayrıca 60  ay vade farksız taksit imkanı da sunuluyor. Mayıs 2020’de konut teslimleri yapılması planlanan Siltaş Marina Pendik projesi 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor.



ELİTE CONCEPT 5 BİN TL’LİK ELEKTRONİK EŞYA HEDİYE EDİYOR
Şua İnşaat tarafından Fikirtepe’de hayata geçirilen Elite Concept projesinde Ramazan Bayramı ve Babalar gününe özel peşin alımlarda yüzde 20 indirim ve 120 ay yüzde 0,98 faizle taksit fırsatının yanı sıra 5 bin TL değerinde elektronik eşya hediye çeki hediye ediyor. Kişiye özel ödeme seçenekleri sunulan Şua İnşaat Elite Concept Fikirtepe projesinde teslimlerin Temmuz 2018’de yapılması planlanıyor. Akıllı ev sistemi ile tasarlanan projede 1+1’den 4+1’e kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor.

YÜZDE 5 PEŞİNATLA KARTAL'IN "BALKON"UNDAN BAKTIRIYOR
Konut teslimleri hemen yapılan Çukurova Balkon projesinde peşin ve banka kredili alımlarda yüzde 20 indirimin yanı sıra 120 ay yüzde 0,98 faizle taksit imkanı sunuluyor. Kartal’da konumlanan Çukurova Balkon projesinde toplam 261 konut yer alıyor. Çukurova Balkon Kartal projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri yer alıyor. Hemen teslim durumda olan projede kira garantisi de sunuluyor.


LENS  İSTANBUL FİYATI İNDİRDİ
Kurtköy’de yükselen Lens İstanbul projesinde Ramazan Bayramı’na özel düzenlenen kampanya kapsamında mevcut ödeme koşullarına ek olarak yüzde 4 indirim daha sunuluyor. Fiyatları 290 bin TL’den başladığı projede nakit alımlarda yüzde 12 indirim, yüzde 5 peşinat 50 ay vade farksız taksit, yüzde 10 peşinat 60 ay vade farksız taksit, yüzde 35 peşinat 72 ay vade farksız taksit, gibi seçenekler sunuluyor. Bayram ve Babalar Günü’ne özel olarak ise sadece 16 Haziran Cumartesi ve 17 Haziran Pazar günü geçerli olmak üzere tüm bu kampanya koşullarına ek yüzde 4 indirim daha uygulanıyor. Lens İstanbul projesinde 1+1’den 4+1’e kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.