Bartın Yeni Devlet Hastanesi'nin İhalesi Yapıldı

Bartın Yeni Devlet Hastanesi'nin İhalesi Yapıldı

127 dönümlük arazide 12 katlı bina olarak hayata geçirilecek 400 yataklı Bartın Devlet Hastanesi 3 yılda tamamlanacak. 77 milyon lira yatırım değeri taşıyan hastane projesinin ihalesi yapıldı.

A+A-

Bartın'da modern bir sağlık kampüsü oluşturulması adına büyük önem taşıyan 400 yataklı Devlet Hastanesi projesinde çalışmalar hızla sürüyor. 

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın 400 yataklı Devlet Hastanesi yapım ihalesinin gerçekleştirildiğini açıkladı. 

Bartın'a 77 milyon lira tutarında sağlık yatırımı gerçekleştirdiklerini aktaran Tunç şunları kaydetti; "400 Yataklı Bartın Devlet Hastanesinin yapımı tamamlandığında, ilimiz eğitim araştırma hastanesi kapasitesinde, çevre illere de hizmet verecek modern bir sağlık kampüsüne sahip olacak. Şiremirçavuş Mahallesinde 127 dönümlük arsa üzerinde 12 katlı olarak inşa edilecek hastane, açık ve kapalı otoparkları ve diğer sosyal tesisleri ile 3 yılda tamamlanacak. 400 yataklı Bartın Devlet Hastanesi ve diğer sağlık yatırımları için başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım'a ve Sağlık Bakanımız Ahmet Demircan'a teşekkür ediyorum."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.