Banyo Yıkanma Alanlarında Sonbahar Trendi

Banyo Yıkanma Alanlarında Sonbahar Trendi

20 yılı aşkın tecrübesi bulunan banyo yıkanma alanlarının markası Artemis, sonbahar mevsiminde de tasarımlarıyla öne çıkıyor. Artemis ürünlerinin tamamı Türk tasarımcılar tarafından geliştirildi.

A+A-

Banyo yıkanma alanlarının lider markası Artemis, tamamen Türk mühendis ve tasarımcıları tarafından geliştirilen ürünleriyle banyolara yeni bir soluk getiriyor. Artemis’in şık tasarımlarında banyolara da sonbahar havası hissediliyor.

Artemis Genel Müdürü Ahmet Kaan Koçulu, Artemis’in geniş ürün gamıyla sonbaharda da banyolara şıklığı taşımaya devam edeceklerini belirtiyor. Koçulu, “Dünya standartlarındaki kalitemiz ve sürekli geliştirdiğimiz ürün çeşitliliğimizle, Türkiye’nin önde gelen birçok projesinin tercihi olmaya ve hem sektör paydaşlarımız hem de müşterilerimizde Artemis tecrübesini paylaşmaya devam ediyoruz. Sonbahar mevsiminin sıcaklığını barındıran tasarım ve uygulamalarımızda da bizim için “Mutlu Müşteri” en önemli öncelik. 20 yılı aşan tecrübemizin ışığında, kendimizi daima kaliteyi koruyarak geliştirmeyi ilke edindik. Yüksek kalite ürünlerimizle sektörü geliştirmeye ve müşterilerimizin hayatına mutluluk katmaya devam edeceğiz” diyor.

Türk mühendis ve tasarımcılarla gelen fark

Tasarım, AR-GE ve ÜR-GE süreçlerini tamamen Türk mühendis ve tasarımcılarla yürüten Artemis, son teknoloji malzemeleri ürünlerinde kullanarak sektörde fark yaratıyor. Her zaman Türk mühendis ve tasarımcılarla çalışan Artemis, ürün satışı sonrasını da etkin şekilde takip eden ve yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan kendine ait bir teknik servis hizmet ağına sahip. Ürünlerini kendi hizmet ekibiyle monte eden Artemis, arızaların giderilmesinde, onarım ve bakım süreçlerinde de yine sadece kendi ekibiyle çalışıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.