Bankasız-Kredisiz-Faizsiz 14 Konut Projesi

Bankasız-Kredisiz-Faizsiz 14 Konut Projesi

Bankaların konut kredisi faiz oranlarını son 20 ayın en yüksek seviyesine çekmesi yatırımcıyı faizsiz vade seçeneği sunan konut projelerine yönlendirdi. İşte İstanbul'da ki faizsiz 14 konut projesi...

A+A-

Banka kredisi faiz oranlarını artışını sürdürüyor. 20 ayın en yüksek seviyesini gören faiz oranları 1.51’e kadar çıktı. Faizlerdeki artış konut satışları da birebir etkiliyor. Psikolojik sınır olarak kabul edilen “bir”in üstüne çıkan faiz oranları konut yatırımcılarını korkutuyor.  Konut kredisi ile ev almayı düşünenler yüksek faizlerden konut alımını öteliyor. İnşaat yatırımcıları ise beklemede olan bu yatırımcı kilesini geri kazanmak için kendi bünyelerinden banka kredisiz, senetle taksim imkanı sunuyor. 

İşte faizden kaçanlar için banka kredisiz konut projelerinden sizin için seçtiklerimiz….

LOKUM EVLER TUZLA
DKY İnşaat Lokum Evler Tuzla projesinde 36 ay vade farksız taksitle konut sahibi yapılıyor. 1+1’den 3+1’e kadar farklı konut seçenekleri yer alan DKY Lokum Evler fiyatları 230 bin TL’den başlıyor. 

DELUXİA PARK RESİDENCE
Teknik Yapı tarafından Maltepe’de hayata geçirilen Deluxia Park Residence projesinde 100 ay 0 faizle konut sahibi olunabiliyor. Ayda 2 bin 326 TL taksitle konut sahibi olunabilen Teknik Yapı Deluxia Park projesinde 1+1’den 3+1’e kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor. 

REFERANS GÜNEŞLİ
Referans Güneşli projesinde yüzde 5 peşin 84 ay vade farksız taksitle konut sahibi olunabiliyor.1+1’den 4,5+1’e kadar farklı konut seçenekleri yer alan projede fiyatlar metrekare bazında 3 bin 900 TL’den başlıyor. 

İNVEST KORU
Ayazağa’da yükselen Vadi Koru projesinde yüzde 25 peşin 18 ay, yüzde 40 peşin 24 ay ve yüzde 50 peşin 36 ay vade farksız taksitle konut sahibi olunabiliyor.  1+1’den 3+1’e kadar farklı konut seçenekleri yer alan Vadi Koru fiyatları 749 bin TL’den başlıyor. 

KORDON İSTANBUL
Kağıthane’de yükselen Kordon İstanbul projesinde 84 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. 2019’da konut teslimleri yapılması planlanan projede stüdyodan 4+1’e kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor.

EBRULİ ISPARTAKULE’DE 
Ebruli Ispartakule projesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Yüzde 10 bir yıl sonra ödeniyor, yüzde 10 iki yıl sonra yüzde 5’lik dilim 2,5 yıl sonra kalan yüzde 65 ise 84 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Projede teslimlerin 2020’de yapılması planlanıyor. 

ONDÖRTÜÇ PENDİK 
Ondörtüç Pendik de banka kredisiz ev sahibi yapan konut projeleri arasında yer alıyor. Yüzde 10 peşin 84 ay vade farksız taksitle konut sahibi yapan projede fiyatlar 248 bin TL’den başlıyor. Projede 1+1’den 3+1’e kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor. 

AVCILAR MARS 19 
Avcılar Mars 19 projesinde 48 ay vade farksız taksitle konut sahibi olunabiliyor. 1+1’den 3+1’e kadar farklı konut seçenekleri yer alan Avcılar Mars 19 fiyatları 437 bin TL’den başlıyor. Projede teslimlerin 2018 sonu yapılması planlanıyor. 

LENS İSTANBUL 
Kurtköy’de yükselen Lens İstanbul projesinde 72 ay 0 faizle konut sahibi olunabiliyor. 1+1’den  4+1’e  kadar farklı konut seçenekleri yer alan projede fiyatları 290 bin TL’den başlıyor. 

MARMARA EVLERİ 4 
Marmara Evleri 4 projesi Beylikdüzü’nde yükseliyor. Projede banka kredisiz ev sahibi olunabiliyor. Marmara Evleri 4 projesinde 2+1’den 4+1’e kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor. Marmara Evleri 4 fiyatları 475 bin TL’den başlıyor.

KELEŞ CENTER AİRPORT 
Keleş Center Airport projesi Küçükçekmece’de yükseliyor. Hiç peşinatsız konut sahibi olunabilen projede 40 ay vade farksız taksit imkanı da yer alıyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer alıyor. 

PORTA VADİ 
Porta Vadi projesi Cendere Vadisi’nde yükseliyor. Hiç peşinatsız 60 ay 0 faizle konut sahibi olunabilen Porta Vadi projesinde fiyatlar 900 bin TL’den başlıyor. Projede 1+1’den 4+1’e kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor.

5.LEVENT PROJESİ
Torunlar 5.Levent projesinde 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Konut teslimleri hemen yapılan projede metrekare birim fiyatları 7 bin 400 TL’den başlıyor. 

ZER MUHTEŞEM YENİ YIL KONUTLARI 
Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları Fikirtepe’de yükseliyor. 72 ay 0 faizle konut sahibi olunabilen projede 1+1’den 3+1’e kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.