Bahçekent Flora Başakşehir'de yükseliyor!

Bahçekent Flora Başakşehir'de yükseliyor!

Emlak Konut GYO A.Ş. güvencesiyle, İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortaklığıyla, Başakşehir’de hayata geçirilen Bahçekent Flora projesi yükselmeye devam ediyor.

A+A-

İstanbul’un en hızlı değer kazanan bölgelerinden Başakşehir’de Bahçekent Flora adında 300 milyon TL’lik dev bir proje yükseliyor.

İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortaklığında, Emlak Konut GYO A.Ş. güvencesiyle hayata geçirilen Bahçekent Flora projesiyle bölgede 875 konut ve ticari alanlar yer alacak. Büyüklükleri 65 metrekare ile 187 metrekare arasında değişen Bahçekent Flora 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler, herkese uygun bir seçenek sunuyor.

Ticari ve Konut birimlerinin 90 dönümlük bir alan üzerinde hayat bulduğu Bahçekent Flora, 22 bin metrekarelik rekreasyon alanına ek olarak, bitişiğindeki 140 bin metrekare genişliğindeki şehir parkıyla eşsiz bir konuma erişiyor. Rekreasyon alanı ve şehir parkıyla doğayı, Ticari alanlarıyla şehri, bünyesinde barındırdığı birçok sosyal donatısıyla da insanı aynı karede buluşturan Bahçekent Flora uygun fiyat ve ödeme seçenekleriyle de gerçek bir yatırım fırsatı sunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.