Avlu34 AVM ne Zaman Açılacak?

Avlu34 AVM ne Zaman Açılacak?

Tema Teknik Gayrimenkul tarafından İstanbul Arnavutköy'de inşa edilen 74 mağazalık Avlu34 Alışveriş merkezi 6 Aralıkta açılacak.. Avlu34 AVM'de 392 kişi kapasiteli 5 sinema salonu ve semt pazarı alanı da yer alacak.

A+A-

Arnavutköy’ü cazibe merkezi yapacak projeler arasında yer alan Avlu34 Alışveriş ve Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor. Projeyi yakından izleyen Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı Avlu34'ü yerinde ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Arnavutköy Belediyesi'nde yer alan habere göre, vatandaşların, iş yaşamının dışında kalan zamanın önemli bir kısmını geçireceği bu merkez, alışverişin yanında eğlence mekanı olarak da değerlendirilecek. Ayrıca avm, kültür sanat etkinliklerinin de düzenlendiği bir mekan haline gelecek.

Arnavutköy’ün ilk sinema salonu AVLU34’de

Arnavutköy’ün ilk sinema salonunun da bulunacağı Avlu34 kültür merkezi ve sosyal tesisler ile sanatın ve kültürün tüm renklerini taşıyacak. Ayrıca vizyona yeni girecek yerli ve yabancı filmlerle buluşacak olan Arnavutköylüler, böylece hayatın karmaşasından kaçma imkanı sağlayacakları ve sosyalleşecekleri bir mekana sahip olacak. Ayrıca mağazaların bulunacağı alış-veriş merkezinde, vatandaşlar ihtiyaçlarına dair her ürünü bulabilecekler.

Avlu34 AVM'nin kiralama işlemleri mergen consulting group tarafından yürütülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.