Atakent Panorama'da 1 Eylüle Kadar 25 Bin TL İndirim

Atakent Panorama'da 1 Eylüle Kadar 25 Bin TL İndirim

Ataseven Grup tarafından Çiğli'de hayata geçirilen Atakent Panorama projesinin lansmanı yapıldı. Projede 18 Mart ile 1 Nisan tarihleri arasında daire alanlara 25 bin ile 33 bin TL arasında lansman indirimi sağlanıyor.

A+A-

Atakent Panorama İzmir Projesi 18 Mart Pazar Günü, Atakent Panorama İzmir irtibat ofisinde gerçekleşen lansmanla tanıtıldı. Lansmana Ankara ve İzmir’den davetliler katıldı. 

ANKARA VE İSTANBUL ÇIRAKLIK VE USTALIK, İZMİR PROFESYONELLİK DÖNEMİ

Ataseven Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fuat Ataseven, "Geçmişten bugüne değer yaratan projelerle, hayatın her alanında yer alan Ataseven Group olarak, ulusal ve uluslararası ölçekte yakaladığımız başarılar ve 1992’den bugüne ödün vermediğimiz kaliteli çizgimizle saygın bir şirket konumundayız. 25 yılda enerji, inşaat, maden ve elektrik satışında önemli projeler ürettik. Ataseven Group olarak İzmir’de gerçekleştirdiğimiz ilk konut projesi Atakent Panorama İzmir’dir. Ankara ve İstanbul’da hayata geçirdiğimiz onlarca konut projesi ile çıraklık, ustalık aşamalarını tamamladık, profesyonellik eserimizi güzel İzmir’in güzel insanlarıyla buluşturduk" sözleriyle açılış konuşmasını yaptı. 

İZMİR'E YENİ PROJELERLE GELİYOR

Ataseven group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Serdar Ataseven konuşmasında ise yeni projelerin sinyalini verdi. Ataseven "İzmir'deki ilk projemiz ancak son projemiz" değil dedi. Ataseven Group İnşaat Genel Müdürü Bertan Korkmaz projenin inşaat sürecini anlatan konuşmasında projenin ilk etabının teslim tarihini Aralık 2019 olarak açıkladı.

Atakent Panorama Satış Müdürü Turgay Seyhan projenin lansman avantajlarından bahsettiği konuşmasında 18 Mart ile 1 Nisan  tarihlerinde 25 bin ile 33 bin arasında indirim avantajı sağlayacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.