Antalya'ya Yeni Metro Hattı Geliyor

Antalya'ya Yeni Metro Hattı Geliyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Büyük Liman'dan Kundu'ya kadar devam edecek yeni bir metro inşa edeceklerini söyledi. Proje hazırlıkları tamamlanan metro hattının izinleri de alındı.

A+A-

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kentte hayata geçirilecek projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Antalyalılara metro müjdesi veren Türel, Büyük Liman'dan Kundu'ya kadar yapılacak projeye onay verileceğini söyledi.

2019 yerel seçimleri sonrası yapacakları en önemli çalışmalardan birinin metro olduğunu söyleyen Türel, ilgili bakanlıklardan gerekli izinlerin alındığını açıkladı.

İzinler alındı

Projeyle ilgili olarak herşeyin hazır olduğunu söyleyen Türel, "Allah nasip ederse, yeniden Antalyalıların teveccühü ile görev yapabilme şansımız olursa raylı sistemde dördüncü etabımız, Büyük Liman'dan Kırcami'nin kenarından geçerek Kundu'ya kadar metro planlıyoruz. Onayları aldık. Antalya'nın dördüncü raylı etabı metro olacak. Bizim yönetimimiz dışında bu projelerin yapılmadığını biliyorsunuz. Biz ilk dönemimizde 11 kavşak yaptık, bizden sonra gelenler 1 tane ekleyemediler. 11 kilometrelik raylı sistem yaptık, 1 metre ekleyemediler. Antalyalılar teveccüh gösterirse bu projelerin Antalya'ya yapılmasını isterlerse, kentin hizmetkarı olarak bu projelerimizi yapmaya hazırız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.