Antalya Mardan Palace Hotel Satılıyor

Antalya Mardan Palace Hotel Satılıyor

Olimpus İnşaat'ın iflas etmesinin ardından mülkiyeti Halk Bankası'na geçen Marden Palace otel satışa çıkarıldı. İddialara göre Türkiye'nin otel zinciri devi Rixos grubu Mardan Palace ile ilgileniyor.

A+A-

Son yıllarda sıkça icra ve haciz konuları ile gündemden düşmeyen Mardan Palace Hotel, geçirdiği zor dönemleri devam ederken, dev otel için flaş bir gelişme söz konusu.

Yaşanan sorunların ardı arkası kesilmeyen ve finansal problemleri nedeniyle zor dönemler geçiren lüks otel son olarak 31 Mart 2018’de açılmak üzere tadilatına başlanmıştı. Önemli yol katetmesine rağmen yaşanan son gelişmelerle 2015 yılında ise otel borçları nedeniyle satışa çıkarıldı ve 360 milyon 50 bin TL bedel ile Halk Bankası mülkiyetine geçmişti.

Ortaya atılan son iddia ise Fettah Tamince'nin sahibi olduğu Rixos Grubu ile alakalı. İddialara göre grup Mardan Palace ile ilgileniyor. Hatta görüşmelerin sürdüğü yönünde.  Konuyla alakalı Fettah Tamince tarafından yapılan açıklamada ise, “Evet Mardan Palace ile ilgileniyoruz, görüşüyoruz ama henüz sonuçlanmadı. Haftaya detaylı bilgileri paylaşacağız” ifadeleri ile iddiaları doğruladı.

Şimdi gözler yapılacak görüşmeler sonrasında dev otelin akıbetine çevrilmiş durumda. İhtişamı ve lüksün her türlüsünü içerisinde barındıran ve Antalya'ya değer katan bir otel olarak bilinen Mardan Palace Hotel'in yeniden açılarak hizmet vermeye başlaması, yüzlerce kişiye ekmek kapısı olması için yaşanan bu son gelişmenin önemli olduğu ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.