"Altın Orman Ankara ve İstanbul'dan Yoğun İlgi Görüyor"

"Altın Orman Ankara ve İstanbul'dan Yoğun İlgi Görüyor"

Godion Altın Orman projesinin satış müdürü Tuna Uğurluel projenin Ankara, İstanbul ve yurt dışındaki yatırımcılar tarafından büyük ilgi gördüğünü söyledi.

A+A-

 

Toplam 9 etap olarak planlanan projede ilk etabın temel aşamasını geride bıraktıklarını söyleyen Uğurluel, daireleri 30 Ağustos 2020'de sahiplerine teslim edeceklerini belirtti.

Altın Orman'ın yeni bir yaşam tarzı sunacağını dile getiren Uğurluel, “ Altın Orman’ı doğa, çevre ve insan dostu bir proje olarak konumlandırdık. Bir hikayesi olsun istedik. Aralık 2019’da tamamlanacak Uçan Yol projesinin yanında yer alan Altın Orman, geniş sosyal donatılarının yanında özellikle çocukların özgürce oyun oynayabilecekleri, doğayla iç içe olabilecekleri ve spor yapabilecekleri imkanlar sunuyor. Daire başına 25 metrekare yeşil alanla ve kendine ait korusuyla Avrupa standartlarının üstünde bir peyzaj alanı tasarladık. Altın Orman'da, 1+1, 2+1, 3+1 az sayıda 4+1 ve 56 adet garden tip olmak üzere toplam bin 215 adet konut yer alacak” diye konuştu.

YATIRIMA GELENLER, OTURMAYA KARAR VERİYOR

Projenin yatırımcılar kadar oturma amaçlı olarak da tercih edildiğini ifade eden Tuna Uğurluel, Altın Orman Projesinde bölgenin standartlarını artıracağını ifade etti. Uğurluel “Yatırım amaçlı olarak projeyi inceleyenler, projenin sunduğu imkanları ve yaşam standardını görünce oturmaya karar veriyorlar. Daha büyük metrekarelerde ev almak için bizimle görüşüyorlar. Şu anda kişiye özel ödeme planı uygulaması yapıyoruz. % 25 peşin ve 60 ay 0.90 vade farkıyla taksitlendirme yapıyoruz. Konutlar İzmir'in yanısıra İstanbul, Ankara hatta yurtdışından bile yoğun talep alıyor. İstanbul İzmir otobanının tamamlanmasının ardından bu talebin daha çok artacağını düşünüyoruz. Şu anda lansman dönemindeyiz. Projenin başında temelden ev satın alanlar, teslim tarihinde % 50-55 oranında kar elde etmiş olacaklar. Her yaşta insana hitap eden ve ihtiyaçlarına cevap veren özel bir yaşam konsepti sunacağız” dedi.

ÇEVRE DOSTU PROJE

Altın Orman'ın körfez manzarası, temiz havası ve yeşil alanlarıyla tam bir doğa projesi olduğunu kaydeden Uğurluel: “Projede yer alan güneş panelleriyle ortak alanların aydınlatılması için enerji sağlayacağız. Biriktirdiğimiz yağmur sularını ise peyzaj alanlarının sulanmasında kullanacağız. Altın Ormanda ayrıca evcil hayvanlarnız için bir Pet Otel de bulunacak. Gönül rahatlığıyla, evcil hayvanınızı dert etmeden tatile çıkabileceksiniz” diye konuştu.

HER ŞEY KONFORLU BİR YAŞAM İÇİN

Altın Orman projesinde havuz, süs havuzları, basketbol sahası, mini futbol sahası, evcil hayvanların gezeceği özel serbest alanlar, hayvan bakım ünitesi, çocuk oyun alanları ve parkları, orman içinde ağaç ev, koruluk içerisinde piknik alanları, pergoleler, yürüyüş yolları, hobi bahçeleri, meyve bahçeleri, doğal koruluk, fitness, sauna, sukuaj, çok amaçlı salon, küçük çocuklar için süreli (2~3 saatlik) çocuk kulübü ve çocuklar için bisiklet kullanım parkı olacak. Site giriş nizamiyelerinde ve her blok girişinde bulanan güvenlik bankolarında 24 saat güvenlik hizmeti verilecek. Bina ana girişleri ve site geneli güvenlik amaçlı 24 saat kapalı devre güvenlik kamera sistemiyle kontrol edilecektir. Her daire için açık ve kapalı otopark bulunacak.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.