Altın Emlak Türkiye Temsilcileri İstanbul'da Buluştu

Altın Emlak Türkiye Temsilcileri İstanbul'da Buluştu

Tamamı yerel sermayeli, güçlü sistem altyapısına sahip emlak zinciri olan ALTIN EMLAK’ın 25 ilde bulunan 115 ofisi İstanbul Gönen Otel’de bir araya geldi.

A+A-

Hürriyet Emlak ve Projeland sponsorluğunda düzenlenen organizasyonda bir araya gelen ALTIN EMLAK Temsilcilikleri, Türkiye’nin en iyi satış eğitmenlerinden olan Kürşat Tuncel’den “Dijital Pazarlama” eğitimi aldılar.

Eğitim Odaklı Emlak Firmasıyız

Temsilcilerinin uzaktan ve online eğitimler aldıklarını, bunu yanı sıra da periyodik toplantılar ile bir araya geldiklerini belirten Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı “Gayrimenkul sektöründe dijital bir dönüşüm yaşanıyor. Bu konuda sektörün geleceğini Kürşat Tuncel’le Dijital Pazarlama eğitimi üzerinden aktarmış olduk. Ayrıca Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği çerçevesinde sektörümüzde ilk defa hazırlanmış olan yetkilendirme, taşınmaz gösterme, hizmet ortaklığı, kiralamaya ve alım satıma aracılık sözleşmeleri temsilcilerimiz ile paylaşıldı. Yetki belgesi aşamaları ve TTBS sistemi hakkında bilgiler verildi” dedi.

Projeland İle Yeni Bir İşbirliği

Toplantıda, emlak işletmelerini projeler ile buluşturacak olan Projeland ile işbirliğinin de lansmanı yapıldı. Hürriyet Emlak Projeland Satış Grup Müdürü Umut Basmacı “Projeland aslında sıfır konut pazarlama platformu olarak planlandı. Günde yaklaşık yedi saatin internette geçtiği bu dijital dünyada pazarlama da artık şekil değiştirdi. Potansiyel alıcıyı çeken otomatize edilmiş  bir pazarlama ile yüksek kaliteli leadler alıyoruz. Bunu da tüm projeler ve inşaat firmalarını tek platformda bir araya getirerek, emlak kanalındaki gücümüzle hızlı satışa döndürmeyi hedefliyoruz. Altın Emlak ile bu işbirliğinin çok olumlu sonuçlar vereceğine inanıyoruz” dedi.

 “Bayim Olur Musun?” Fuarındayız

Yeni temsilci adayları ile 11 – 14 Ekim tarihlerinde CNR Expo Center’da düzenlenecek olan “Bayim Olur Musun?” fuarında bir araya geleceklerini belirten Altın Emlak Genel Müdürü “UFRAD’ın üyesi olarak her yıl katıldığımız fuarda yeni girişimciler ile özel standımızda bir araya geleceğiz. Fuara özel avantajlı bayilik koşullarımız ve fırsatlarımızı paylaşacağız. Ciro payı olmayan Türk Lirası üzerinden bayilik koşullarımız devam edecek” dedi.

Ödüller Sahiplerini Buldu

Toplantıda Altın Emlak temsilcilerine hizmet ortaklığı, teknoloji yatırımı, uluslararası pazarlama, proje satış, ticari portföy, yabancılara satış ve iş geliştirme gibi farklı kategorilerde ödüller de verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.