Adana Yüreğir TOKİ Başvuru Tarihi Uzatıldı

Adana Yüreğir TOKİ Başvuru Tarihi Uzatıldı

Yüreğir Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilen Yüreğir 644 dairelik sosyal konut projesinde başvurular ay sonuna kadar uzatıldı.

A+A-

Yüreğir Atakent Mahallesi'nde yükselen 664 dairelik sosyal konut projesinde başvurular Şubat ayı sonuna kadar uzatıldı. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan yaptığı açıklamada, konut başvurularının Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi’nde alındığını belirterek, “Yoğun talep nedeniyle konut başvurularını şubat ayı sonuna kadar uzattık’’ dedi.

Başkan Çelikcan, ’’Bütün amacımız vatandaşlarımızın içerisinde her türlü sosyal donatıları kreş, kapalı yüzme havuzu, kapalı spor salonu olan sıcak bir yuvaya kavuşmalarıdır’’ diye konuştu.

Sosyal konut projesi ile dar gelirli vatandaşların da ev hayalinin gerçekleşeceğini söyleyen Çelikcan, ’’Atakent Mahallemizde 644 konutluk projemizin inşaatı büyük bir hızla devam ediyor. Hedefimiz 2018 yılı sonunda projeyi tamamlayıp noter huzurunda yapılacak kura ile konutlarımızı hak sahiplerine teslim etmektir. Sosyal konut yapmaya uygun alanlar olduğu zaman sosyal konut projesine devam etmeyi planlıyoruz’’ dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.