3S Firuze Konakları’nda Yaşam Başlıyor!

3S Firuze Konakları’nda Yaşam Başlıyor!

3S Kale Holding tarafından Avcılar'da hayata geçirilen 3s Firuze Konakları'nda yaşam eylül ayında başlıyor. 523 adet konut ve 45 mağazanın yer aldığı

A+A-

3S Kale Holding’in hayata geçirdiği 3S Firuze Konakları, beklenilen teslim tarihinden daha erken bir sürede tamamlanarak, kapılarını Eylül ayında aralamaya hazırlanıyor.

28.000 metrekarelik proje sahasına inşa edilen 3S Firuze Konakları, muhteşem göl manzarasını ve mahalle kültürünü yansıtan yatay mimarisi ile Avcılar’da bambaşka bir yaşam alanı yaratıyor. Ortak kat bahçeleri ve ferah tasarımıyla seçkin bir görünüm sunuyor.

467.000 TL’den başlayan fiyatlarla, firma vadesiyle ’48 ay, 0 faiz’ fırsatı sunulan projede, peşin ödemelerde yüzde 20 indirim uygulanıyor. 3S Firuze Konakları 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleriyle herkese hitap ediyor.

 

3S Firuze Konakları, İstanbul Üniversitesi Avcılar kampüsüne yakınlığı dolayısıyla yüksek kiralama potansiyeline sahip proje, E-5, Avcılar İstanbul Üniversitesi Metrobüs Durağı ve yakın zamanda yapımı planlanan Yenikapı-Büyükçekmece Metrosu’na ise sadece yürüme mesafesinde bulunmasıyla ulaşım kolaylığı sağlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.