3S Firuze Konakları’ında Fiyatlar 399 Bin TL'den Başlıyor

3S Firuze Konakları’ında Fiyatlar 399 Bin TL'den Başlıyor

3S Kale Holding’in Avcılar'da hayata geçirdiği 3S Firuze Konakları projesinde 48 ay vade 0 faiz avantajı sunuluyor. Daire fiyatlarının 399 bin TL'den başladığı projenin bitiminde yüzde 40 prim yapması planlanıyor.

A+A-

3S Kale Holding’in inşaatı hızla devam eden 3S Firuze Konakları projesi, hem yatırım için konut arayışında olan hem de hayalindeki evde yaşamak isteyenler için cazip fırsatlar sunuyor. 3S Firuze Konakları, yapılması planlanan Kanal İstanbul projesi, yeni yat limanları ve yeni konut projelerinin yapılmaya başlanması ile dikkat çeken Avcılar bölgesinde cazibe merkezi yaratıyor.

Konut fiyatlarının 399.000 TL’den başladığı ve firma vadesiyle ’48 ay, 0 faiz’ avantajının sunulduğu projede ayrıca peşin ödemede yüzde 13 indirim uygulanıyor. 3S Firuze Konakları’nda yaşam başladığında %40 değer artışı öngörülüyor.

3S Kale Holding’in yüksek standartlardaki kalite anlayışı, malzeme seçimi ve uzman bir işçilikle hayata geçirdiği 3S Firuze Konakları, 523 adet konut ve 45 adet mağazasıyla Avcılar Firuzköy bölgesinin en özel ve en iddialı projelerinden biri. İnşaatının yüzde 75’i şimdiden tamamlanan 3S Firuze Konakları’nda ilk anahtarların 2018’in son çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor.

Yapılması planlanan Kanal İstanbul projesi 3S Firuze Konakları’nın önünden geçiyor

Avcılar Firuzköy’de içinden mutluluk geçen bir yaşamın kapılarını açan proje, İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsüne yakınlığı dolayısıyla yüksek kiralama potansiyeline sahip.

Muhteşem göl manzarası ve mahalle kültürünü yansıtan yatay mimarisi ile 3S Firuze Konakları, Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta; E-5, Avcılar İstanbul Üniversitesi Metrobüs Durağı ve yakın zamanda yapımı planlanan Yenikapı-Büyükçekmece Metrosu’na ise sadece yürüme mesafesinde bulunuyor.

İstanbul Üniversitesi, Atatürk Havalimanı, Avcılar İDO İskelesi gibi önemli lokasyonlara yakın olmasının yanı sıra yapılması planlanan Kanal İstanbul projesi 3S Firuze Konakları’nın önünden geçiyor. Yaklaşık 45 km uzunluğundaki Kanal İstanbul; Arnavutköy, Başakşehir, Küçükçekmece ve Avcılar ilçelerinden geçecek. Projenin yapılmaya başlanmasıyla Avcılar bölgesinin değerlenme trendinin hızla devam edeceği ön görülüyor.

Seçkin markalardan yüksek standartlı malzemeler tercih edildi

1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri içeren proje, 3S Kale’nin yüksek standartlardaki kalite anlayışı, malzeme seçimi ve uzman bir işçilikle hayata geçiriliyor. Projede kaliteli ve konforlu bir yaşam için; mutfak dolapları Lineadecor, mutfak tezgâhı Çimstone, banyo dolapları, vitrifiyeler ve armatürler Kale Banyo, banyo seramikleri Çanakkale Seramik, beyaz eşya Siemens, klima Mitsubishi Electric, pencere doğramaları Winsa, asansör Otis, çelik kapı Kale Çelik Kapı, iç kapılar Artella’dan tedarik edilirken, dış cephede ise Kalesinterflex tercih edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.