3. Havalimanına Komşu 10 Bin Konutluk Şehir Yapılacak

3. Havalimanına Komşu 10 Bin Konutluk Şehir Yapılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3. havalimanı yakınında personelim ulaşım sorunu çekmemesi ve çalıştığı yere yakın oturabilmesi için 10 bin konutluk yeni bir şehir kuracaklarını söyledi.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3.Havalimanı’na yakın bir mesafede 10 bin konutluk yeni bir yer kuracaklarını söyledi.

TRT canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni havalimanının yakın bir mesafesine yaklaşık 10 bin konutluk bir yer kuruyoruz ki oranın personelinin gidiş gelişini zora sokmayalım ve orada da zemin artı 4 konutları yapalım. Oradan icabında bisikletiyle, icabında otomobiliyle hemen 3'üncü Havalimanı'na rahat rahat gitsin gelsin. Şehircilik anlayışı budur, öyle herkesin anlayacağı iş değil bu iş. Öyle kuru kuruya da konuşmakla bu işler olmuyor, icraat, icraat" dedi.

KANAL İSTANBUL VERİLMİŞ SÖZÜMÜZDÜ AMA GECİKTİ 
Kanal İstanbul ile birlikte her iki yanda da yeni şehirler kuracaklarını ifade eden Erdoğan, "Kanal İstanbul, maalesef gecikti. Verilmiş sözümüzdü, gecikti. Kanal İstanbul muhteşem. İstanbul onlarla da ayrı bir güzel olacak” diye konutu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.